top of page

Fri, 10 Dec

|

Origo, Umeå

WORK UP LUNCH

Du som studerar biologi och geovetenskap samt miljö- och hälsoskydd är varmt välkommen att delta i vår kostnadsfria lunch där du får lyssna på två intressanta föredrag från företag. Vi bjuder såklart på lunchen! Och nu till det bästa: Det finns lunchlåda att ta med hem efteråt!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
WORK UP LUNCH
WORK UP LUNCH

Tid och plats

10 Dec 2021, 11:30 – 13:00 CET

Origo, Umeå, Gösta Skoglunds väg 25, 907 36 Umeå, Sverige

Om evenemanget

Du som studerar biologi och geovetenskap samt miljö- och hälsoskydd är varmt välkommen att delta i vår kostnadsfria lunch där du får lyssna på intressanta föredrag från företag. Vi bjuder såklart på lunchen! Och nu till det bästa: Det finns lunchlåda att ta med hem efteråt!

Du kommer att få lyssna till dessa stjärnor:

Tove Westberg

Tove studerade Biologi- och geovetenskapsprogrammet mellan 2015–2018 och sedan Masterprogrammet i ekologi vid Umeå Universitet. Hon har under studietiden jobbat extra på Pelagia och blev sedan fast anställd efter examen våren 2020. På Pelagia arbetar Tove med miljöundersökningar i vattendrag. Främst genom sortering av bottenfauna, sammanställning av data samt rapportskrivning.

Louise Franzén 

Louise tog examen från Biologi- och geovetenskapsprogrammet år 2018 och började därefter att jobba på Pelagia. Louise är idag metodansvarig för provtagning av vattenkemi, växtplankton samt kiselalger och är även ansvarig för efterföljande indexberäkning och analysrapportering. Louise har många fälttimmar i bagaget men jobbar även med sammanställning av data, rapportskrivning, offerering och fakturering.

Under deras presentation kommer de att prata om sina bakgrunder, hur de hamnade på Pelagia och vad de har för arbetsuppgifter.Hur ser en vanlig arbetsdag ut? Hur förberedde utbildningen oss för arbetslivet? Är det några kunskaper vi saknar som vi önskat att vi tagit till oss under utbildningen? Vilka möjligheter finns det på Pelagia?

Hilda Persson 

Hilda har studerat kandidatprogrammet i Miljö-och hälsoskydd och arbetar sedan examen våren 2021 på Umeå kommun som miljöinspektör. Hon arbetar inom teamet ”Vatten och avlopp” och arbetar främst med tillståndsprövningar och tillsyn. I sitt dagliga arbete arbetar hon utifrån miljöbalken, och får använda alla sina kunskaper inom miljövetenskap, geologi, hydrologi och juridik. Hilda kommer att berätta om hur hon fick världens bästa jobb, vad hon gör på dagarna och hur utbildningen har hjälpt henne. Missa inte detta!

Vi ses!

Biljetter

  • Work Up Lunch 10 dec

    Biljetten är gratis

    SEK 0.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Dela detta evenemang

bottom of page