top of page

Fri, 19 Nov

|

Origo, Umeå

WORK UP LUNCH

Välkommen på karriärlunch! Du som läser data eller IT är varmt välkommen att delta i vår lunch där du får lyssna på två intressanta föredrag från företag. Du har också möjlighet att träffa potentiella arbetsgivare och nätverka.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
WORK UP LUNCH
WORK UP LUNCH

Tid och plats

19 Nov 2021, 11:30 – 13:00 CET

Origo, Umeå, Gösta Skoglunds väg 25, 907 36 Umeå, Sverige

Om evenemanget

Lyssna på två intressanta föredrag. Först ut är:

Anna Colbin – konceptutvecklare på THNX

Anna har alltid haft en vision om vad och var hennes drömjobb skulle vara, men aldrig i sin vildaste fantasi skulle hon gissa att hennes drömjobb skulle finnas här i Umeå. Efter att ha jagat sin dröm runt om i världen, drivit eget, jobbat som anställd och jobbat på olika internationella projekt med både stora och små kunder, så fick hennes tinderdejt henne att till slut att flytta till Umeå och upptäcka det som faktiskt ÄR hennes drömjobb och det fanns på THNX!

Anna är född i Sovjet, uppvuxen i Sundsvall, har pluggat i Italien och jobbat större delen av livet från Stockholm. Vad har hon lärt sig? Vem har hon blivit? Och varför är du som varumärke det absolut viktigaste? Kom och lyssna så får du veta!

Frida Nordström och Mats Wisktröm på Sartorius

Frida är nyexaminerad teknisk fysiker och Mats har över 20 år i branschen bakom sig.  Frida gjorde sitt exjobb ,som handlade om neurala nätverk, på Sartorius . Hon gjorde det så bra att hon sedan fick en anställning där. Hon har jobbat både med forskning inom AI och är numera Software Developer.

Men hur kan då 20 år i branschen i Umeå se ut? Jo, sedan examen från Systemvetenskapliga linjen i Umeå har han hunnit med jobb på åtta olika företag i Umeå. Och jobbat i ett antal olika roller och inom olika branscher. Så följ med på en odyssé av yrkesroller och branschkunskap - och ställ alla de där frågorna du gärna vill ha svar på!

Biljetter

  • Karriärlunch 19 nov

    Biljetten är gratis

    SEK 0.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Dela detta evenemang

bottom of page